Podatki o podjetju

Z razvojem informacijske tehnologije se je potreba po računalnikih povečala tudi na področjih, kjer jih ljudje do sedaj niso uporabljali. To vrzel smo poskušali zapolniti v našem podjetju, saj smo podjetje, ki je specializirano za izdelavo informacijskih sistemov, ki se uporabljajo na terenu. Ukvarjamo se z izgradnjo rešitev, ki omogočajo dostop do informacijskih tehnologij tudi tistim, ki prej tega dostopa niso imeli (prodaja na terenu, popis števcev, pospeševanje prodaje,...).

Specializirani smo za izdelavo sistemov na ročnih računalnikih in pametnih telefonih z različnimi operacijskimi sistemi. Poleg pogramov za mobilne sisteme pa izdelujemo tudi sisteme, ki povezujejo naše "terenske" aplikacije s programi, ki jih stranka uporablja tudi v pisarni (pregled prodaje strank, sprejemanje naročil, pregled porabe energije, geografski informacijski sistemi,...).

S svojimi partnerji smo v času svojega obstoja naredili veliko uspešnih sistemov, ki jih naše stranke s pridom uporabljajo in s tem pospešujejo in dvigajo kvaliteto dela v svojem podjetju. Upamo, da boste tudi vi z našo predstavitvijo kot tudi z medsebojnim sodelovanjem zadovoljni, tako da bomo skupaj izboljševali uspešnost vašega in našega podjetja.

Uspešen dan!

ERPO SISTEMI, računalniške storitve, d.o.o.

Britof 94

4000 Kranj

Slovenija

Davčna številka: SI44795033

Matična številka: 1589539

Registrirano dne: 15.01.2001

Št. vložka: 1/06719/00 okrajno sodišče v Kranju, Osnovni kapital: 4.500.000,00 SIT

Kje nas najdete

Follow us

Obiskovalci